BIZARAN SLUČAJ U BELGIJI: Žena zaljubljena u šimpanzu - zabranjeno joj da ga posećuje u zoo-vrtu, tvrdi "privlačnost je obostrana" (VIDEO)

D. D. S.

25. 08. 2021. u 14:28

ŽENI zaljubljenoj u majmuna zabranjeno je da posećuje mužjaka šimpanze u zoološkom vrtu u Antverpenu u Belgiji, pošto su zvaničnici proglasili njihovu vezu nezdravom zbog socijalizacije životinje sa drugim šimpanzama.

БИЗАРАН СЛУЧАЈ У БЕЛГИЈИ: Жена заљубљена у шимпанзу - забрањено јој да га посећује у зоо-врту, тврди привлачност је обострана (ВИДЕО)

Foto: Printscreeen/Jutjub

Prethodno je žena četiri godine svake nedelje posećivala mužjaka šimpanze starog 38 godina po imenu Čita, što je opisala kao pravu "vezu". Tokom poseta dvoje "ljubavnika" navodno su upućivali poljupce i mahali jedno drugom kroz staklo.

- Ja volim tu životinju i on voli mene - tvrdila je Adi Timermans za belgijski kanal ATV, uveravajući da je njihova privlačnost obostrana.

Zoološki vrt je obrazložio da Čitu zbog okruženosti ljudima ostale životinje ignorišu, pa je Čita počeo da provodi 15 sati izvan susreta s ljudima potpuno sam.

Timermans je, međutim, razočarana i ima malo razumevanja za odluku rukovodstva zoo-vrta:

- Nemam ništa drugo. Zašto to žele da mi oduzmu? - pitala se očajna žena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)