RENOVIRANA ŠKOLA U BEOČIN SELU : U skamijama nema zime

S. B.

28. 11. 2023. u 15:55

RADOVI na renoviranju zgrade područnog odeljenja škole „Jovan Grčić Milenko“ u Beočin selu su završeni.

РЕНОВИРАНА ШКОЛА У БЕОЧИН СЕЛУ : У скамијама нема зиме

Opština Beočin

Kompletno su zamenjeni prozori, ugrađena su nova vrata, okrečeni zidovi i zamenjen je pod u prostorijama u kojima se odvija nastava. Na objektu je izvršena i hidroizolacija a učenici su ponovo u školskim klupama spremni za zimu.

Opština Beočin je ove jeseni nastavila  najavljena ulaganja u gotovo sve školske objekte a po rečima predsednice, Biljane Janković, posebno se vodi računa da se manja područna odeljenja u beočinskim selima ne izdvajaju u odnosu na potrebe velikih škola koje se nalaze u Beočinu i Suseku.

- Pored besplatnih udžbenika, koje Opština Beočin obezbeđuje za sve osnovce, na redu je da se reše pitanja i problemi koji se tiču uslova boravka u našim školama. Svaka od škola ima svoje potrebe sa kojima sam u proteklih godinu dana upoznata i drago mi je što smo bili u prilici da pokrenemo ova ulaganja. Do sada smo uspeli da završimo radove u školama u Svilošu i Suseku. Posetili smo školu u Beočin selu, uskoro idemo u školu u Čereviću. Do kraja godine bi trebalo da se završe i radovi na sanaciji krova „male“ škole koju pohađaju niži razredi u Beočinu- kaže Biljana Janković, predsednica Opštine.

Po rečima Dragana Matića, direktora Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“, značaj podrške ogleda se upravo u rešavanju najvažnijih pitanja i poboljšanja uslova za rad i boravak svih beočinskih učenika.

- Svesni smo da je za sve to potrebno vreme ali se trudimo da zajednički pronađemo efikasna rešenja koja će u što kraćem roku izaći u susret potrebama naših nastavnika i učenika. Nakon manjih škola, za narednu godinu je planirana rekonstrukcija krova našeg najvećeg objekta koji u Beočinu pohađa više od 800 učenika- rekao je Mitić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)