PODRŠKA PROJEKTIMA NA FON: Timovi nastavnika prezentovali projekte za unapređenje rada Fakulteta

Lj.B.

04. 05. 2023. u 10:46

TIMOVI zaposlenih nastavnika i saradnika na FON-u, prezentovali su rukovodstvu i predstavnicima eksternih partnera predloge projekata za unapređenje rada Fakulteta. Prezentacije su organizovane u okviru inicijative „FON Ideje – podrška projektima zaposlenih FON-a“ koje se organizuju po prvi put na Fakultetu.

ПОДРШКА ПРОЈЕКТИМА НА ФОН: Тимови наставника презентовали пројекте за унапређење рада Факултета

Univerzitet u Beogradu

Uspostavljanje inicijative “FON Ideje“ imalo je za cilj motivaciju i podsticanje zaposlenih na davanje doprinosa pozitivnim promenama u okviru određene od oblasti ili procesa rada na Fakultetu. Na prvi otvoreni poziv ove inicijative odgovorilo je 12 timova, a kroz prezentovane projekte predstavljena su rešenja zasnovana na iskustvima zaposlenih koja su u skladu sa uspostavljenim strateškim pravcima razvoja Fakulteta.

U sastavu komisije za evaluaciju predloženih projekata, pored predstavnika rukovodstva i profesora Fakulteta, bili su uključeni i Vukašin Grozdić, državni sekretar Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, Đorđe Filipović, Nikola Todorović, direktor avio, brodskog i železničkog transporta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave