MATURANI BIRAJU STUDIJE: Dvodnevni onlajn sajam na Univerzitetu u Beogradu

B.B.

12. 11. 2022. u 22:06

MATURANTI gimnazija i srednjih stručnih škola imaće priliku da se 15. i 16. oktobra upoznaju sa programima osnovnih studija na fakultetima Univerziteta u Beogradu, koji organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja.

МАТУРАНИ БИРАЈУ СТУДИЈЕ: Дводневни онлајн сајам на Универзитету у Београду

Rektorat UB u Kapetan-Mišinom zdanju, Foto Z. Jovanović

Sajam će moći da posete na: http://skr.rs/sajamUB, gde će svim zainteresovanim učenicima srednjih škola biti omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Prvog dana predstaviće se - Stomatološki fakultet, Hemijski fakultet, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Farmaceutski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Učiteljski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Drugog dana buduće brucoše će sa studijama upoznati - Biološki fakultet, Građevinski fakultet, Fizički fakultet, Tehnički fakultet u Boru, Mašinski fakultet, Pravni fakultet, Šumarski fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet, Medicinski fakultet, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Arhitektonski fakultet, Matematički fakultet, Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni fakultet.

Svaki fakultet imaće  do 20 minuta za prezentaciju studijskog programa, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Sajam će otvoriti prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u utorak, 15. novembra u 10 časova.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini