NAGRAĐENI NAJBOLJI STUDENTI: Proslava rođendana Mašisnkog fakulteta u Beogradu

B.B.

03. 11. 2022. u 15:14

POVODOM dana fakulteta na Mašinskom fakulteu su uručene nagrade najboljim studentima.

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ СТУДЕНТИ: Прослава рођендана Машиснког факултета у Београду

Najbolji studenti na Mašinskom fakultetu

- Vi ste ono najbolje što ima Mašinski fakultet i suština našeg rada. Fakulteti ne postoje i nemaju smisla bez rada sa studentima - poručio je akadmcima dekan prof. dr Vladimir Popović. -  To se ne odnosi samo na nastavni proces, nego i na sve druge segmente poslovanja, posebno kada je reč o naučno-istraživačkom radu i saradnji s privredom, koji predstavljaju nadogradnju rada sa studentima.

S druge strane, nastavio je, dobra oklnost je da ima posla za mašinske inženjere i da se studenti Mašinskog fakulteta zapošljavaju i pre diplomiranja.

- Poslednjih nekoliko godina, malo je onih koji se obrate s molbom za pomoć prilikom zapošljavanja - rekao je on. -  To je jako dobro i na najbolji način govori o tome da ste izabrali pravi fakultet.

Prodekan za nastavu prof. dr Marko Miloš, je istakao da  je veoma je lepo biti u sali s najboljima. 

- Studenti osnovnih studija, koji će sasvim izvesno nastaviti školovanje i na master studijama, na pragu su da uđu u elitnu grupu od oko 25000 mašinskih inženjera koje je iznedrio Mašinski fakultet, a njihove sarije kolege, koji su pri kraju ili su već završili master studije, upravo ulaze u taj elitni krug - naveo je on. - Onog  dana kada se upisali Mašinski fakultet, obukli ste dres s prepoznatljivim grbom i ja vam želim da ga ponosno nosite do kraja vaše profesionalne karijere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)