PREŽIVEO STRAHOTE U ČEČENIJI: Večeras u 19:00, gost "Ispovesti", Saša Kopčić

Novosti online

10. 04. 2021. u 14:35

SAŠU Kopčića iz sela Ćukovac kod Vranja život ne štedi - prvo je 2009. godine bio žrtva trgovine ljudima, potom se nekoliko meseci nakon povratka u Srbiju lečio od posledica stresa sa ratišta, da bi mu krajem prošle godine život ponovo pripremio iznenađenje - njegovu ženu napao je stršljen zbog čega je pala u komu.

ПРЕЖИВЕО СТРАХОТЕ У ЧЕЧЕНИЈИ: Вечерас у 19:00, гост Исповести, Саша Копчић

FOTO: Privatna arhiva

Posle šest meseci supruga Danijela mu je i dalje u bolnici i uz brigu o njoj, Saša se stara i o dvojici sinova i troje unučadi koji pokušavaju da nastave normalan život.

Video je strahote rata u Čečeniji, bio je otet sa grupom naših radnika, uspeo je da se dokopa slobode i taman kada je pomislio da će se život vratiti u normalu, Sašin svet se srušio...

Njegovu neverovatnu priču poslušajte u novoj epizodi „Ispovesti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)