DIGLA JE GLAS PROTIV SVAKE NEPRAVDE: Frano Lasić slomljen nakon vesti o smrti Mire Furlan

Novosti online

22. 01. 2021. u 15:03

ДИГЛА ЈЕ ГЛАС ПРОТИВ СВАКЕ НЕПРАВДЕ: Франо Ласић сломљен након вести о смрти Мире Фурлан

Foto: Printscreen

FRANO Lasić otkrio je da je jako pogođen vešću da nas je napustila Mira Furlan, sa kojom se neretko družio.

- Jako sam tužan, strašno je uvek kad god izgubimo nekoga ko nam je bio blizak ili koga smo poznavali. Baš sam se šokirao. Mi nismo bili izuzetno bliski ali smo se družili, bili smo često u Dubrovniku na letnjim igrama. Poslednji put smo se videli baš tamo, ona je bila sa Borom i sinom, koji je divan klinac, pa smo razgovarali o tome kako on voli da gleda u zvezde. Izuzetno jedna bistar i drag momčić - ispričao je Frano u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 te dodao, da je Mira vodila ne tako lagodan život:

- Mira je bila jedna divna osoba, hrabra i fantastična. Rastezali su je na sve strane radi ovog, onog, politike i svega toga, ali se ona ipak odlučila da ode u Ameriku i napravila je zavidnu karijeru i izvrsne uloge. Onda se nakon 20-ak godina ponovo odlučila vratiti na daske, gde ju je pozvao, čini mi se Šerbedžija, te je igrala na Brionima. Imala je jedan uzbudljiv život i ne lagan, mislim da sada u ovim godinam u kojima je bila, je zapravo počela uživati. Kroz mnoge nepravde koje su je zadesile ona je bila hrabra i digla je svoj glas, najlakše je biti ravnodušan u životu. Nije dozvolila da se blati i da se po njoj baca kamenje, bila je uverena u suprotno, koliko god to izgleda daleko sada iz ove dimenzije, ona je ostala dosledna tome.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Athos

22.01.2021. 20:22

Lasicu i ti nisi daleko od Mire, mrze te tvoji Hrvati ali ti je daleko lakse se s tim boriti te podnjesti u danasnje vrijeme. Ali ni tebi nece nikad oprostiti sto si presao Drinu i svoju srecu nasao u predivnoj majci Srbiji. Bolesna i izopacena nacija-HRVATI.....dobro ih je procitao Svabo i nije uzaludno isklesao na crkvi u Augsbur-u dobro poznatu izreku : Sacuvaj nas Boze, Gladi, Kuge i HRVATA ! ! ! !

Tuzno

23.01.2021. 06:18

Kako svi hrvati moraju da vazu i biraju rijeci kad pricaju o njoj. Boje se sta ce baza reći. Boje se jedni drugih. Strasno losa sredina. Dok su u BG Partibrejkersi slobodno pjevali Rimtutituki po gradu njoj su uzimali stan jer se usudila misliti drugacije. To je razlika izmedju nas i njih.