NOVI TERMINI U POZORIŠTU: Novosađani otkazuju, odlažu i zamenjuju predstave

V.V.S

26. 11. 2020. u 15:28

NOVE mere u borbi protiv pandemije uslovile su da ove nedelje Srpsko narodno pozorište otkazuje, odlaže i zamenjuje naslove sa svog repertoara, budući da nije izvodljivo da se sve predstave igraju do 18 časova, saopštavaju iz ove pozorišne kuće.

НОВИ ТЕРМИНИ У ПОЗОРИШТУ: Новосађани отказују, одлажу и замењују представе

Foto I. Karlić

Tako će predstava “Moćni rendžeri ne plaču” biti odigrana u novom terminu,(u subotu 28. novembra, na sceni "Pera Dobrinović") kao matine, od 12 časova.

Otkazano je gostovanje „Kiseonika“ u režiji Milje Mazarek, . kao i mjuzikla “KIŠ” , u produkciji novosadskog "Otvoreno kruga".

U subotu (28.novembra) neće se igrati ni produkcija samog pozorišta “Laža i paralaža” , a umesto nje biće pomenuta predstava “Moćni rendžeri ne plaču.

Istog dana, na programu je i manifestacija "Dani Miloša Crnjanskog 2020" u SNP (koja je trebalo da bude održana uveče na Kamernoj sceni) ali će biti u 16 časova i to u Gornjem foajeu scene "Pera Dobrinović".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove