BORBA ZA LJUBAV DETETA: "Vikend sa ćaletom" od danas u bioskopima

A. P.

29. 10. 2020. u 09:17

NOVI film poznatog reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića "Vikend sa ćaletom" od danas je na repertoaru domaćih bioskopa.

БОРБА ЗА ЉУБАВ ДЕТЕТА: Викенд са ћалетом од данас у биоскопима

Foto Promo

Momčilović ovoga puta "progovara" o odnosu biološkog oca i sina, sredovečnog beogradskog kriminalca Kašike (Nenad Jezdić), pripadnika stare škole zarobljenog u vremenu kada je bio u punoj snazi a koji žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom (Vasa Vraneš), otuđenim jedanaestogodišnjim sinom.

Lik Kašike, koga tumači Jezdić, brz je na obaraču, brzo misli i kao takav vrlo je opasan. Uživa respekt i među kriminalcima i među policajcima.

- Bilo mi je jasno od prvog susreta sa scenarijem, da nikada nisam imao ovakvu ulogu u karijeri, da nisam bio deo luđeg i raskošnijeg filma - istakao je Jezdić.

Glumačku ekipu čine još i Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Anja Alač, Boris Milivojević, Katarina Radivojević...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)