SAVREMENA NEMAČKA UMETNOST U MSU: Radovi 16 autora pred beogradskom publikom do 4. avgusta

M.A.K.

20. 05. 2024. u 16:01

RADOVE 16 savremenih umetnika iz Nemačke, predstavlja izložba Future Perfect, koja će biti otvorena u Galeriji - legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića i na prvom nivou Muzeja savremene umetnosti u petak 24. maja u 19 časova. Kustoskinja je Angelika Štepken, a koordinator Miroslav Karić, kustos MSU.

САВРЕМЕНА НЕМАЧКА УМЕТНОСТ У МСУ: Радови 16 аутора пред београдском публиком до 4. августа

Foto promo

Reč je o putujućoj postavci koja već godinama širom sveta predstavlja savremenu vizuelnu umetnost iz Nemačke, a većima izlagača ima i internacionalne profesionalne karijere. Pred beogradskom publikom će se tako naći radovi Neri Begremijan , dua DAS INSTITUT (Kerstin Breč i Adele Reder ), Marijane Kastiljo Debal, Danija Gala, Siprijena Gajara , Anete Kelm , Jute Keter , Armina Linkea , Antje Majevski, Henrika Olesena , Jorgosa Sapuncisa , Nore Šulc , Nasan Tur , Dana Voa i Klemensa fon Vedemajera. Izložbu zajednički organizuju Ifa - Institut za odnose sa inostranstvom iz Štutgarta, Gete institut Beograd i Muzej savremene umetnosti, i biće otvorena do 4. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)