DUO PRED PUBLIKOM: Koncert u vrnjačkom Zamku kulture "Belimarković"

G. ĆIROVIĆ

19. 09. 2023. u 12:01

U vrnjačkom Zamku kulture „Belimarković“, u sredu 20. septembra, biće održan koncert klavirskog duo koji čine mladi pijanisti Irina Stefanović i Petar Toškov.

ДУО ПРЕД ПУБЛИКОМ: Концерт у врњачком Замку културе Белимарковић

KC Vrnjačka Banja

U organizaciji Kulturnog centra Vrnjačka Banja, kako je najavljeno, na programu će biti dela Betovena, Debisija, Stravinskog i Pulanka, a ulaz je besplatan.

Irina Stefanović rođena je u Beogradu 2001. godine i trenutno je student na Fakultetu muzičke umetnosti u klasi profesora Aleksandra Šandorova. Petar Toškov takođe je rođen 2001. godine u Beogradu, a 2020. završio je „Konzervatorijum Fil i Eli Tejlor“ u kanadskom Torontu u klasi profesora Li Vanga sa najvišom ocenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!