STOTI "BROD PLOVI ZA BEOGRAD": U Ateljeu 212, tradicionalno, s pesmom ispraćaju staru godinu

V.V.S.

29. 12. 2022. u 12:05

RASPEVANA i zabavna predstava u kojoj glumci pevaju, a publika uživa u najvećim hitovima i podseća se starih, nastala je po ideji i u režiji Gorice Popović : "Brod plovi za Beograd" tradicionalno se izvodi svakog decembra (već 23 godine u Ateljeu 212), a u petak, 30. decembra, biće izvedena 100-ti put na radost publike i svih izvođača.

СТОТИ БРОД ПЛОВИ ЗА БЕОГРАД: У Атељеу 212, традиционално, с песмом испраћају стару годину

foto:Atelje 212

Atelje 212 otvara svoja vrata i pruža šansu svim glumcima Beograda da pokažu svoje veštine i višestruke darove, pevajući i igrajući uz omiljenu muziku. U tom svojevrsnom mjuziklu, vodvilju, eskploziji boja, pesama, humora i glumačkih bravura, učestvuje gotovo ceo ansambl pozorišta Atelje 212, kao i gostujući glumci, pevači i igrači.

Glumci se pojavljuju u novim "ulogama", pred mikrofon dolaze čak i scenski majstori, razvodnice i svako ko misli da ima talenta, a radi u Ateljeu. Mnogi mladi glumci, igrači i pevači, prvi put su imali priliku da izađu pred publiku baš u ovoj predstavi.

Muzičko-scenski spektakl "Brod plovi za Beograd" svaki put ispuni pozorišnu salu do poslednjeg mesta.

BONUS VIDEO - ULOGA GESTAPOVCA KRIGERA OBELEŽILA KARIJERU: Stevo Žigon napustio nas je pre 17 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)