STIŽU "ČIKAŠKA POLICIJA", "SPECIJALCI" I "DOBRE DEVOJKE": Premijere i nove sezone serija na kanalima Foks i Foks krajm

N. D.

19. 03. 2022. u 10:38

ZA ljubitelje kriminalističkih serija, kanali Foks i Foks krajm, spremili su tri TV poslastice.

СТИЖУ ЧИКАШКА ПОЛИЦИЈА, СПЕЦИЈАЛЦИ И ДОБРЕ ДЕВОЈКЕ: Премијере и нове сезоне серија на каналима Фокс и Фокс крајм

"Čikaška policija", Foto Foks

Sa prvim danima proleća stiže nam premijera popularnog američkog krimića "Specijalci", kao i nove sezone TV hitova "Čikaška policija" i "Dobre devojke". Osmi ciklus serijala "Čikaška policija" (od 21. marta, ponedeljak-četvrtak u 23.00, na Foks krajmu), jedan je od onih projekata koji su bili "pogođeni" pandemijom koronavirusa. Zbog toga je nova sezona, snimana tokom 2020, umesto očekivane 24, dobio 16 novih epizoda. Sasvim dovoljno da se detektiv Henk Vojt (Džejson Bega) i njegova ekipa obaveštajaca uhvate u koštac sa zločinom i još jednom zaštite svoj grad. Nova sezona započinje ubistvom petogodišnje devojčice, a rešavanje slučaja otežano je reformom policije koja pred inspektore stavlja nova pravila i zakone kojih se moraju pridržavati u radu. Poznato je da se Vojtova jedinica i pre toga jedva pridržavala očekivanih načela, a sada je situacija još komplikovanija. Vojt će se naći suočen i sa rizičnim zahtevom da što pre podnese tužbu protiv sina bivšeg oficira, za koga se smatra da je upleten u slučaj ubistva. Policija ne želi da se u svetlu novih reformi raširi priča o posebnom tretmanu dece penzionisanih policajaca, ali Vojtu je jasno da bi u zatvor mogao da pošalje nevinog čoveka. Ostale uloge igraju: Džesi Li Sofer, Trejsi Spiridakos, Patrik Fluger, Larojs Hokins i Ejmi Morton.

"Specijalci", Foto Foks

Akciona krimi-drama "Specijalci", tri puta nominovana za Emi nagradu, stiže 23. marta na Foks kanal i donosi pregršt akcionih avantura, u koje će nas svake srede od 21.00 voditi Šerman Mur (Derek Morgan iz "Zločinačkih umova"). Reč je o novoj verziji istoimenog američkog TV hita iz 1975. godine, koju već pet uspešnih sezona kao producenti i kreatori potpisuju Aron Tomas ("Mesto zločina: Njujork", "Svetla petkom uveče") i Šon Rajan ("Prljava značka", "Neš Bridžiz", "Bezvremeni"). Nakon što je komandir losanđeleske policije slučajno upucao afroameričkog tinejdžera, zbog čega je smenjen sa funkcije, na njegovo mesto raspoređen je narednik Danijel Hondo Harelson. Nekadašnji pripadnik marinaca dobio je priliku da kao prvi afroamerikanac vodi posebnu ekipu specijalaca. S obzirom na to da je rođen i da je odrastao u Los Anđelesu, Hondo oseća veliku odanost prema "braći u uniformama", ali i prema ljudima koje štite. Ovo ga čini stručnim za rukovodeću funkciju i gradnju mosta između lokalne zajednice i ekipe specijalaca. Ali, na njemu je i veliki izazov da svojim potčinjenima i ljudima u bliskom okruženju dokaže da njegovo imenovanje za vođu tima nije samo politički trik da bi se izbegle optužbe za rasizam. Serija "Specijalci" na malom ekranu oslikava tenziju između policije i afroameričke zajednice, koja se poslednjih godina odigrava na ulicama Amerike.

"Dobre devojke", Foto Foks

Od izvršne producentkinje Džene Bans ("Uvod u anatomiju", "Skandal") stiže treća sezona serije "Dobre devojke", koja će se od 23. marta prikazivati radnim danima u 21.05, na Foks krajmu. Radnja novih 11 epizoda započinje nedugo nakon događaja iz finala prethodnog ciklusa. Kada smo poslednji put videli Bet (Kristina Hendriks), ona je upucala Rija dok je tukao agenta Tarnera. Sada, kada je on uklonjen i više im ne predstavlja pretnju u poslu, tri majke iz predgrađa spremne su da preuzmu još veću ulogu u svetu kriminala, kako bi svojim porodicama osigurale budućnost. Bet, Rubi (Reta) i Eni (Mej Vitman) pokreću novi ilegalni posao. Sve tri nastavljaju da prave lažnu sliku o sebi u javnosti, pa u te svrhe pronalaze nove poslove. Bet se zapošljava u prodavnici kancelarijskog materijala, Rubi u salonu za pedikir, dok Eni radi u lokalnom hotelu. Nova zanimanja omogućavaju im da u slobodno vreme nesmetano vode svoj novi biznis - štampanje falsifikovanog novca.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri