GLUMCI AMATERI ODUŠEVILI PUBLIKU: Predstava "Ordinacija" u Jaši Tomiću (FOTO)

B. Grujić

18. 12. 2021. u 11:41

NA sceni Doma kulture u selu Jaša Tomić, u opštini Sečanj, premijerno je izvedena predstava Ordinacija, po tekstu Slobodana Simića, a u izvođenju amaterskog pozorišta Đorđe Damjanov Đekša, u režiji Radovana Zubca.

ГЛУМЦИ АМАТЕРИ ОДУШЕВИЛИ ПУБЛИКУ: Представа Ординација у Јаши Томићу (ФОТО)

Foto: S. Mladenovski

Nakon duže pauze dramski amateri iz sela Jaša Tomić, uz aplauze u prepunoj sali, sjajno su odigrali komediju situacije, o ljudskim naravima i njihovim posledicama, u kojoj je polazna tačka aforizam autora teksta, Rođen sam u Srbiji, a od toga ću i da umrem. 

Foto: S. Mladenovski

U predstavi igraju Aleksandra i Srđan Radivoj, Siniša Jerinić, Danka i Dario Peka, Marija Blanuša, Stojan Kalapiš, Tatjana Barbul i Nikola Bretšnajder.

BONUS VIDEO: BIO JE BISER BEOGRADA - Na današnji dan 1934. godine otvoren je Most kralja Aleksandra

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024