GALA KONCERT DEČJE FILHARMONIJE: Muzička čarolija koju će uveličati hor i orkestar Matematičke gimnazije

D.B.M.

10. 12. 2021. u 13:56

GALA koncert Dečje filharmonije "Magija muzike" biće održan 29. januara 2022. godine u Kombank Dvorani. Specijalni gost ovogodišnjeg koncerta su hor i orkestar Matematičke gimnazije. Zajedničkim snagama mali virtuozi doprineće da jedno obično januarsko veče postane magično!

ГАЛА КОНЦЕРТ ДЕЧЈЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ: Музичка чаролија коју ће увеличати хор и оркестар Математичке гимназије

Privatna arhiva

Naime, u organizaciji Fondacije "Deca deci" i "Dečje filharmonije" biće organizovan 14. tradicionalni Gala koncert, namenjen ljubiteljima klasične muzike, a prvenstveno najmlađim generacijama.

Na repertoaru će se naći neprolazna dela klasične muzike koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom profesora LJubiše Jovanovića. Publika će uživati i u čuvenim operskim arijama, ali i u popularnim savremenim hitovima pop i rok muzike.

Podsetimo, rame uz rame predstaviće nam se najbolji mladi muzičari i najtalentovaniji đaci Matematičke gimnazije, koji šalju poruku da su matematika i muzika savršen spoj. Posebno su, kako poručuju iz "Dečje filharmonije" i Fondacije "Deca deci" ponosni na saradnju sa Matematičkom gimnazijom, koja je jedna od najboljih državnih škola u svetu i koja već generacijama odgaja najuspešnije mlade matematičare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POGLEDAJTE: Ovako je Vučić oduvao hrvatske novinare (VIDEO)