INSPEKTORI NA TRAGU APISA I "CRNE RUKE": "Ubistva u Beču" u drugoj sezoni stižu u Srbiju

N. D.

21. 11. 2021. u 09:47

POSLE uspešne prve sezone, koju smo u Srbiji pratili krajem prošle godine, serija "Ubistva u Beču" vraća se ove jeseni sa novim ciklusom i novim misterioznim slučajevima ubistava.

ИНСПЕКТОРИ НА ТРАГУ АПИСА И ЦРНЕ РУКЕ: Убиства у Бечу у другој сезони стижу у Србију

Foto Foks

Mladi engleski doktor Maks Liberman (Metju Bred) i inspektor Oskar Rajnhard (Jurgen Maurer) ovog puta od 22. novembra (ponedeljkom u 21.00) na kanalu Epik drama, vode nas u tri nove avanture, smeštene u Beču početkom 20. veka, iza čijeg blistavog kosmopolitskog lica vrebaju najgnusniji zločini i zastrašujuće smrti.

U nastavku serije, zasnovane na bestselerima Frenka Talisa, koju kao scenarista potpisuje Stiv Tompson, ponovo gledamo glumicu Šarlin Mekenu, zvezdu serije "Igra prestola" Konleta Hila i Ameliju Bulmor, koja je uz Marka Stronga igrala u krimi trileru "Moć iz senke" na kanalu Foks. Pojačanje u novoj sezoni je glumica Lusi Grifits ("Prava krv", "Propovednik").

Na početku nove sezone zatičemo Maksa umešanog u istragu ubistva, budući da je žrtva u slučaju koji je zgrozio žitelje Beča jedan od njegovih pacijenata. Ovog puta, naš uhodani tandem nema za zadatak samo da pronađe ubicu, već i da spere "blato" sa Maksove reputacije. Biće tu i leševa masakriranih do neprepoznatljivosti, priča će naše junake dovesti i do Apisa i organizacije "Crna ruka", a u poslednjoj epizodi videćemo čak i kako Maks, prerušen u monaha, odlazi na tajni zadatak u Bratislavu. Šokiraće se kada otkrije da iza ubistva pravoslavnog sveštenika stoji religiozni fanatik jevrejskog porekla. Ili se možda vara... Otkrićemo u novim epizodama serije "Ubistva u Beču".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna