ZGODE I NEZGODE BRANE I BELOG: Stiže premijera urnebesne komedije "Advokado"

M. J. M.

15. 11. 2021. u 10:00

SREDOVEČNI advokat Brana Pundravac (Ljubomir Bandović), koji živi sa majkom, tetkom i bakom, glavni je junak crnohumorne komedije "Advokado" (2021), u koprodukciji RTS i produkcije "Bosonoga", koju ćemo od večeras pratiti radnim danima na RTS 1 (20.05).

ЗГОДЕ И НЕЗГОДЕ БРАНЕ И БЕЛОГ: Стиже премијера урнебесне комедије Адвокадо

Ljubiša Bandović i Nikola Pejaković, Foto: RTS

Autor scenarija Nikola Pejaković Kolja tumači i jednu od glavnih uloga (Zaviša Trulić Beli), a potpisuje i režiju, zajedno sa Sašom Hajdukovićem.

Mada ima dosta uspeha u odbrani onih koji su prekršili zakon, nezadovoljan je svojim poslom i svojim životom. Smatra da će, ako promeni posao, promeniti i život i da će prestati da bude sve ono što označava reč "advokado". I dok tako pokušava da se otrgne od nametnutih stereotipa i konzervativne sredine, Brana i dalje upada u probleme, pod uticajem najboljeg prijatelja, Belog.

TUŽITELjKA Branka Katić, Foto: RTS

Jedan od likova tumači i naša proslavljena glumica, Branka Katić, koja kaže da gledaoce očekuje urnebesna komedija:

- Ko voli dobar crni humor i te kako će biti zaljubljen u našu seriju i likove koji su fantastično napisani, tako da je bilo lako glumiti ih. Igram tužiteljku, radim u sudu, a Brana je branilac. Ljubomir Bandović je napravio maestralnu ulogu. On je prosečan srpski mladić od četrdeset tri-četiri godine, koji živi sa mamom, tetkom i bakom i neoženjen je.

Uloge tumače i Mira Banjac, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Sergej Trifunović, Vojin Ćetković, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević, Miljka Brđanin i drugi.

ADVOKAT NA AUDICIJI

U UVODNOJ od 20 epizoda serije "Advokado" Beli predlaže Brani da profesionalno znanje iz sudnice iskoristi za početak filmske karijere, ali se Brana tome protivi. Na ručku kod Pundravca i njegove porodice, Beli saznaje da je njegov drug kao dečak pohađao dramsku grupu i prijavljuje ga na audiciju za ulogu u filmu, koju strana produkcija organizuje u našoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024