"NAŠE VEČE" IVANA BOSILJČIĆA: Ponovo 30. septembra u Kombank dvorani

D. B. M.

02. 09. 2021. u 11:41

POSLE uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank dvorani i velikog interesovanja publike, umetničko veče pod nazivom "Naše veče" biće ponovo održano 30. septembra na istom mestu.

НАШЕ ВЕЧЕ ИВАНА БОСИЉЧИЋА: Поново 30. септембра у Комбанк дворани

Foto privatna arhiva

Poznati glumac će po drugi put govoriti poeziju Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" velikih pesnika.

Publika je ranije burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Bosiljčić, inače duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NANELI JE PRVI UDARIO LAZAREVIĆA! ALI... Ovo je košarkaš Partizana rekao policiji o tuči pred večiti derbi!