MIRA BANJAC O LANETU GUTOVIĆU: Odlaze nam jedan po jedan veliki

Novosti online

25. 08. 2021. u 18:49

GLUMAC Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini, nakon borbe sa opakom bolešću.

МИРА БАЊАЦ О ЛАНЕТУ ГУТОВИЋУ: Одлазе нам један по један велики

Foto: TV Novosti /V. Danilov

Njegova koleginica, glumica Mira Banjac oglasila se za Kurir:

- Strašna vest... Mislila sam da se izvukao. Sa njim sam radila samo u "Beloj lađi". On je izvanredan, veliki artista, glumac. Uvek je bio tačan na snimanju. Tekst je znao fantastično. Njegove improvizacije je trebalo pratiti i imao je velikog duha. Šteta... Odlaze nam jedan po jedan veliki - rekla je Mira.

Podsetimo, Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024