BEOGRAD "GLUMI" LONDON: Serija "Gospođica Skarlet i Vojvoda" snima se u Srbiji

M. J. M.

25. 08. 2021. u 11:14

NOVE epizode popularne britansko-irske kostimirane detektivske serije "Gospođica Skarlet i Vojvoda", koju gledamo na kanalu Epik drama, snimaju se ovih dana u Beogradu.

БЕОГРАД ГЛУМИ ЛОНДОН: Серија Госпођица Скарлет и Војвода снима се у Србији

Kejt Filips i Stjuart Martin / Foto Epik drama

U srpsku prestonicu, koja će u drugoj sezoni "glumiti" viktorijanski London, krajem jula, doputovala je ekipa serije na čelu sa autorkom i izvršnom producentkinjom Rejčel Nju (kao scenaristkinja potpisala krimi-dramu "Istrage na Majorci", koju gledamo na kanalu Foks krajm). Drugi ciklus je prvobitno trebalo da se snimi u Dablinu, gde je ekranizovano prvih šest epizoda. Zbog situacije sa pandemijom snimanje je najpre odloženo, a u međuvremenu su producenti odlučili da set presele u našu zemlju.

- Veličanstven dan u prelepom Beogradu - napisala je na "Tviteru", Rejčel Nju, ispod fotografije hrama Svetog Save.

I ostatak ekipe je oduševljen našim glavnim gradom, koji obilaze u pauzama snimanja i fotografišu njegove znamenitosti. Serija "Gospođica Skarlet i Vojvoda" za junakinju ima hrabru devojku Skarlet (Kejt Filips), koja je posle očeve smrti preuzela njegovu privatnu detektivsku agenciju. Sa inspektorom Velingtonom, poznatijim kao Vojvoda (Stjuart Martin), ona istražuje misteriozne zločine u viktorijanskom Londonu. Prva sezona bila je veliki hit i u Americi, gde ju je po epizodi pratilo osam miliona gledalaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!