PROMENE U PROGRAMU DUNAV FILM FESTA: Zbog loših vremenskih prilika celokupan program 24. i 25. biće prikazan u Centru za kulturu Smederevo

D. B. M.

24. 08. 2021. u 17:40

ZBOG loših vremenskih prilika, direkcija Dinav film festa najavila je da će celokupan program 24. i 25. avgust biti prikazan u Centru za kulturu Smederevo.

ПРОМЕНЕ У ПРОГРАМУ ДУНАВ ФИЛМ ФЕСТА: Због лоших временских прилика целокупан програм 24. и 25. биће приказан у Центру за културу Смедерево

Foto: N. Živanović

Program "Porordica na okupu" sa Karađorđevog Duda počinje danas u 12 časova u Koncertnoj Sali centra za kultru projekcijom "Fantastični povratak u OZ", dok će sutra, 25. avgusta, biti prikazan film "Abigejl".

Filmovi iz programa "Godina Najboljih" biće prikazani danas i sutra u Koncertnoj Sali Centra za Kulturu s početkom u 14 časova. U bioskopskoj Sali Centra za kuluturu danas i sutra će od 16 časova biti prikazani: "Poslednji i prvi čovek" i 18h "5 je savršen broj", dok će se sutra prikazati "Svi mrtvi" i "Voleo bih da me neko negde čeka".

Takmičarski program Dunav film festa takođe je premešten u Centar za kulturu, a publika će večeras u Velikoj dvorani imati priliku da pogleda film "Žene plaču". Nakon ove projekcije, sledi film "Konačni izveštaj".

Svečana ceremonija zatvaranja održaće se u sredu, 25. avgusta, u Centru za Kulturu Smederevo s početkom u 20 časova kada će biti prikazan dugoočekivani film Srđana Dragojevića "Nebesa."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)