STARE KNJIGE, NOVI TIRAŽI: Uskoro deseto izdanje "Hajduka u Beogradu", deveto "Novog Jerusalima" i "Dece komunizma"

D. B. M.

16. 08. 2021. u 18:42

DOK sa nestrpljenjem iščekujemo nove "Lagunine" hitove, na knjižarskim policama će se naći deseto izdanje knjige "Hajduk u Beogradu" kultnog serijala Gradimira Stojkovića. A, zbirka priča "Novi Jerusalim" Borislava Pekića doživeće deveto izdanje. Deveto izdanje doživeće i kultni bestseler Milomira Marića "Deca komunizma II - Ljudi novog doba".

СТАРЕ КЊИГЕ, НОВИ ТИРАЖИ: Ускоро десето издање Хајдука у Београду, девето Новог Јерусалима и Деце комунизма

Laguna

U štampi je osmo izdanje knjige Bojana Ljubenovića "Pisma iz Srbije", a uskoro će se u prodaji naći sedmo izdanje knjige "Dorćol" Svetlane Velmar-Janković, koja predstavlja jedinstveno putovanje ulicama Dorćola nazvanim po znamenitim istorijskim ličnostima.

U knjizi "Priče s dijagnozom" Marka Vidojkovića, koja će doživeti peto izdanje, nalazi se dvadeset šest jezgrovito ispripovedanih i tematski raznovrsnih proznih dela. Zbirka satiričnih priča novinara i pisca Vanje Bulića "Rupe u glavi" doživeće treće izdanje, kao i zbirka poezije za decu popularnog glumca Andrije Miloševića "Mačak i skakutavo jaje".

Treće izdanje doživeće i "Odjek prošlosti" Luke Mičete i "Svetogorski kuvar" Onufrija Hilandarca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)