"NEČISTA KRV" NA FESTIVALIMA: Posle Palića, film odlazi 13. avgusta u Vrnjačku Banju

V.V.S.

06. 08. 2021. u 13:01

FILM "Nečista krv - Greh predaka " reditelja Milutina Petrovića, posle uspešne premijere na Festivalu evropskog filma Palić, publika u Srbiji imaće priliku da vidi u Vrnjačkoj Banji, 13. avgusta, na otvaranju 45. Festivala filmskog scenarija. Sledi projekcija u Smederevu, (20. avgusta) na svečanom otvaranju četvrtog "Dunav film festa" i dva dana kasnije u Nišu, na 56. Festivalu glumačkih ostvarenja "Filmski susreti".

НЕЧИСТА КРВ НА ФЕСТИВАЛИМА: После Палића, филм одлази 13. августа у Врњачку Бању

KomunikArt

Petrovićevo ostvarenje naći će se u glavnom takmičarskom programu ova tri festivala,a glumci i ekipa filma pokloniće se publici posle sve tri projekcije.

Beogradska bioskopska premijera zakazana je za 24. avgust u Kombank dvorani i dvorani "Sinepleks Galerija Beograd", a bioskopska distribucija u Srbiji i celoj Evropi počinje istovremeno, 26. avgusta, i sa velikim iščekivanjem publike otvara jesenju sezonu.

Uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež, Aleksandar Ristoski, NedimNezirović, Dejan Bućin, Teodora Dragićević, MIlica Gojković i Vaja Dujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis