RIMEJK LEGNEDARNE SERIJE: Završeno snimanje spotova za odjavnu špicu "Složne braće"

Tanjug

09. 07. 2021. u 13:50

KONKURS za najkreativnije obrade naslovne numere i serije "Složna braća - The Nekst Đeneration" zatvoren je 15. juna, a 12 pobedničkih bendova snimili su spotove za odjavne špice serije, saopšteno je danas iz produkcije.

РИМЕЈК ЛЕГНЕДАРНЕ СЕРИЈЕ: Завршено снимање спотова за одјавну шпицу Сложне браће

Foto: Ataimages

Pobednički bendovi imali su prilike da svoje obrade snime u profesionalnom muzičkom studiju, a 12 najkreativnijih dobilo je svoj vizuelni identitet na filmskom setu studija u Šimanovcima.

Žiri u sastavu dr. Neleta Karajlića, Bojana Ivkovića i Nevene Filipović izabrao je obrade najrazličitijih aranžmana, te će publika imati prilike da čuje poznatu pesmu u pank, rege, metal, džez, rokabili, elektro pop i fanki maniru.

Pobednički sastavi su: ,,Marko Pejčić trio, Marija Ugrica trio, Milenko Vujić Rege, Bend Planet Karavan, Majka Mara Kvintet, Miloš Milovanović, Bend Čvrge, Centurion bend, Infinity kvintet, Hot Meš i Nervozni Mile Paštar, Drink or die bend, Nade iz kade i bend Aleksandra Sofronijevića."

Članovi grupa isticali su da im je glavni motiv za učestvovanje na konkursu bilo njihovo i sveže sećanje na seriju i njene upečatljive likove poput Miljenka, Fike, Čorbe, Milene i Nane, uprkos vremenu koje je proteklo.

Oni su naglasili da su specifičan humor i nezaboravne replike obeležile period u kojem su nastale i generacijski se prenosile kao lajtmotiv jednog problematičnog vremena čiju je apsurdnost serija duhovito izvrgla ruglu.

Scenario serije i ovog puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću.

Uloge tumači glumačka ekipa iz čitavog regiona: Nataša Ninković, Rale Milenković, Zoran Cvijanović, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Nikola Pejaković, Ljubiša Savanović, Karajlić i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)