PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE: Saslušani osumnjičeni za nanošenje povreda Nemanji Ć. na stadionu "Karađorđe"

Lj. P.

08. 05. 2021. u 17:14

DVOJICA osumnjičenih za prebijanje Nemanje Ć. (22) na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu početkom februara, posle policijskog zadržavanja, saslušani su juče u Osnovnom javnom tužilaštvu, posle čega su, kako saznajemo, pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.

ПУШТЕНИ ДА СЕ БРАНЕ СА СЛОБОДЕ: Саслушани осумњичени за наношење повреда Немањи Ћ. на стадиону Карађорђе

Foto: Arhiva

Za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje sumnjiče se Novosađani Uroš V. (22) i godinu dana stariji Nemanja T. Obojica su se, kako saznajemo, posle nemilog događaja krili u Republici Srpskoj.

Njihov branilac, novosadski advokat Goran Karadarević, za "Novosti" je potvrdio da su obojica njegovih klijenata dali izjave u tužilaštvu, i da im posle toga nije određen pritvor.

- Imajući u vidu da je sve još u fazi dokaznih radnji, ne mogu ništa više da kažem o ovom slučaju - kazao je Karadarević.

Kako nezvanično saznajemo, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama novosadskog FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga, navodno, pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je navodno nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

Nemanja Ć. je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede, a bila mu je polomljena jagodična kost i gornja vilica.

Za isto krivično delo je, kako saznajemo, osumnjičeno još nekoliko osoba, i oni su procesuirani odmah posle nemilog događaja, a za Urošem V. i Nemanjom T. se od tada tragalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna