DEVOJČICA (3) JE BILA IZA VRATA, VEĆ JE SVE BILO GOTOVO: Očevici stravičnog požara u Kruševcu za "Novosti" (VIDEO)

S.B.

21. 03. 2021. u 19:57

VEČERAS je u Ulici cara Lazara u Kruševcu izbio požar u kom je život izgubila trogodišnja devojčica.

ДЕВОЈЧИЦА (3) ЈЕ БИЛА ИЗА ВРАТА, ВЕЋ ЈЕ СВЕ БИЛО ГОТОВО: Очевици стравичног пожара у Крушевцу за Новости (ВИДЕО)

Foto: S.B.

Kako saznaju "Novosti" na licu mesta devojčica M.V. (3) se u trenutku izbijanja požara nalazila iza vrata i bila je sama u sobi na gornjem spratu kuće.

- Kada smo primetili požar svi smo potrčali ka kući, ušli u dvorište, popeli se na sprat i pokušali da gasimo vatru, ali ništa se nije videlo. Dete nismo ni mogli da primetimo, a posle smo saznali da je bilo iza vrata, nije se ništa čulo. Članovi porodice nisu bili u kući - rekle su komšije za "Novosti".

Hrabre komšije ne mogu da veruju šta se dogodilo. Prema informacijama "Novosti", u jedinoj nastanjenoj sobi ove nedovršene kuće živela je četvoročlana porodica. Za sada se sumnja da je vatrena stihija krenula od šporeta, kao i da se devojčica ugušila.

Uviđaj je još uvek u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024