ZNA KO MU JE ODVRNUO ŠRAFOVE NA TOČKOVIMA: Ministar Dmitrović - hteli su da me ubiju, istraga još bez rezultata, ali imam neke sumnje

Tanjug

07. 03. 2021. u 18:02

ЗНА КО МУ ЈЕ ОДВРНУО ШРАФОВЕ НА ТОЧКОВИМА: Министар Дмитровић - хтели су да ме убију, истрага још без резултата, али имам неке сумње

Foto: MCRS

- KADA vam neko odvrne šrafove na točkovima automobila sigurno ne želi da vam čestita rođendan, već da vas ubije, kaže ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović komentarišući incident prilikom povratka sa službenog puta iz Niša.

On kaže da istraga o tome još nije dala nikakve rezultate.

Na službenom automobilu Vlade Srbije kojim se Dmitrović vraćao iz Niša 22. februara, pre uključenja na auto-put ka Beogradu, ustanovljeno je da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru, dok su na desnom točku šrafovi bili olabavljeni.

Dmitrović kaže da istraga još nije dala nikakve rezultate, ali da on ima delimično utemeljene sumnje o kojima, ističe, ne može da priča.

Navodi da mu je tokom karijere više puta bezbednost bila ugrožena.

- Tokom moje karijere prošao sam mnogo toga i ovo nije prvi put da se nađem u sličnoj situaciji - kazao je Dmitrović.

Kako navodi, obavio je brojne razgovore sa ljudima iz bezbednosne strukture i očekuje da će se saznati više o tom incidentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)