ZAŠTO JE VELJA SEKAO GLAVE: Monstruoznim ubistvima slao poruku

J.Lazić

07. 03. 2021. u 16:23

BIVŠI načelnik policije grada Beograda Marko Nicović je za "Novosti" prokomentarisao brutalne metode ubijanja koje je koristio klan Velje Nevolje.

ЗАШТО ЈЕ ВЕЉА СЕКАО ГЛАВЕ: Монструозним убиствима слао поруку

Foto: Printskrin

Nicović je rekao da se u odsecanju glava kriju dve vrste poruka, jedna protivnicima, a druga članovima njegove ekipe.

- Tu imate dve vrste poruka. Jedna poruka je da svojim protivnicima pokaže kako može da bude surov. A druga poruka je svojoj ekipi kako može da im se osveti ako ga izdaju - rekao je Nicović.

On je dodao da te metode koriste meksički karteli i ruska mafija, ali da je kod Veljine grupe novitet to što su bili otvoreno osioni i bezobrazni.

- To su metodi koje koriste meksički karteli i ruska mafija. To je taj sistem zastrašivanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!