SRCE OD CVEĆA I SVEĆA ZA BOJANA PERAĆA: Tačno u četiri sata, kada je mladić nastradao, porodica odala poštu poginulom vozaču GSP (VIDEO)

S. J. M.

12. 02. 2021. u 11:27

NA današnji dan prošle godine na uglu ulica Cara Dušana i Tršćanske u saobraćajnoj nesreći poginuo je vozač GSP autobusa Bojan Perać.

СРЦЕ ОД ЦВЕЋА И СВЕЋА ЗА БОЈАНА ПЕРАЋА: Тачно у четири сата, када је младић настрадао, породица одала пошту погинулом возачу ГСП (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Adam Rakočević koji je izazvao nesreću osuđen je jesenas prvostepeno u Višem sudu u Beogradu na dve i po godine zatvora za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Bojanov otac Boro Perać danas je na mestu gde se desila nesreća odao poštu sinu, ali i protestvovao zbog kako kaže sramne presude. U srcu od sveća i cveća u četiri sata ujutru, kada mu je sin i nastradao, postavio je njegovu sliku sa porukom "Pravda za Bojana".
  - Rakočevića su osudili na najmanju kaznu i pustili iz pritvora do pravosnažnosti presude - kaže nam Perać. - Porodica nam je uništena, a on se slobodno šeta. Verovao sam sudu, ali on pravdu nije doneo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave