OVDE JE U EKSPLOZIJI 2015. STRADAO JEDAN, A POVREĐENA DVA RADNIKA: Veliki požar besni u fabrici u Valjevu, plamen zahvatio proizvodne hale!

Novosti online

11. 02. 2021. u 01:24

U SREDU oko 22 časa izbio je veliki požar u preduzeću za proizvodnju nameštaja "Samedi" u Industrijskoj zoni u prigradskom naselju Gorić.

ОВДЕ JE У ЕКСПЛОЗИЈИ 2015. СТРАДАО ЈЕДАН, А ПОВРЕЂЕНА ДВА РАДНИКА: Велики пожар бесни у фабрици у Ваљеву, пламен захватио производне хале!

Depositphotos

Vatrogasci se i dalje bore da ga obuzdaju, dok velika količina dima prekriva okolinu.

U gašenju požara učestvuje trideset vatrogasaca Vatrogasno spasilačke čete Valjevo sa osam vatrogasnih vozila. Prema prvim informacijama sa terena požar je velikih razmera, vatra je zahvatila nekoliko proizvodnih hala, a u pomoć su priskočili vatrogasci i vozila valjevskog "Krušika", kao i vozila komunalnih preduzeća Vidrak i Vodovod.

Podsećamo, početkom januara 2015. godine u preduzeću "Samedi" tri radnika su povređena u eksploziji kotla za parno grejanje jačine nekoliko hiljada kalorija koji zagreva dve hale u kojima se proizvode stolice. Od siline eksplozije srušen je deo zida jedne od hala, koji je pao na trojicu radnika koji su se nalazili u susednoj prostoriji. Radnik S.R. (26) iz sela Popučke, koji je bio najteže povređen u eksploziji kotla za grejanje proizvodne hale te fabrike, preminuo je nakon nekoliko dana u beogradskom Kliničkom centru.

Proizvodni pogon "Samedija" do pre sedam godina se nalazio u centru grada, posle čega je celokupna proizvodnja preseljena u Industrijsku zonu u Goriću, u halu površine oko 11.000 kvadrata.

Foto: Printskrin Fejsbuk

 

(Kolubarske.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove