POLICIJA RASVETLILA SLUČAJ: Uhapšen Kruševljanin osumnjičen da je bacio kašikaru u dvorište vlasnika lokala

S. B.

10. 02. 2021. u 16:27

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili S.V. (37) iz okoline Kruševca, osumnjičenog da je izvršio ovo, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ПОЛИЦИЈА РАСВЕТЛИЛА СЛУЧАЈ: Ухапшен Крушевљанин осумњичен да је бацио кашикару у двориште власника локала

Foto Depositphotos

Uhapšeni Kruševljanin se sumnjiči da je 21. decembra 2020. godine bacio kašikaru u dvorište jedne porodične kuće u Kruševcu.

Tom prilikom niko nije povređen, a od detonacije je oštećena fasada. Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Kako su “Novosti” ranije otkrile, ručna bomba završila je u dvorištu D.M.(47)vlasnika poznatog kafea-diskoteke „Magnetik“ u centru grada. U incidentu, na sreću,niko nije povređen,a od detonacije eksplozivne naprave došlo je do pucanja prozorskih stakla. Oštećen je i deo fasade. Na licu mesta, kod kuće, policija je pronašla ostatke naprave. Sve se, prema saznanjima „Novosti“ dogodilo pola sata posle ponoći, u trenutku kada su u kući bili članovi uže porodice,a među njima i D.M.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!