POSLE MASOVNE TUČE MIGRANATA KOD KIKINDE: Uhapšen Avganistanac (21), teško povređen mladić iz Bangladeša

R.Š.

08. 02. 2021. u 18:09

POLICIJA u Kikindi uhapsila je A. B. Z. (21) iz Avganistana zbog postojanja osnova sumnje da je u tuči koja se dogodila u nedelju popodne u Prihvatnom centru za migrante izvršio krivična dela nanošenja teške i lake telesne povrede.

ПОСЛЕ МАСОВНЕ ТУЧЕ МИГРАНАТА КОД КИКИНДЕ: Ухапшен Авганистанац (21),  тешко повређен младић из Бангладеша

Foto: R.Š.

- On se sumnjiči da je u Tranzitnom prihvatnom centru u Kikindi, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede dvojici migranata, dok je trojicu lakše povredio. Povređenim migrantima pomoć je ukazana u Opštoj bolnici u Kikindi – saopštila je u ponedeljak popodne Policijska uprava u Kikindi,

Osumnjičenom Avganistancu određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

U ovoj tuči u Tranzitnom prihvatnom centru u okolini Kikinde teške telesne povrede zadobio je A.R. (34) iz Bangladeša koji je operisan u ponedeljak i nalazi se na Intezivnoj nezi, dok se drugi pacijent nalazi na odeljenju hirurgije.

- Pacijent iz Bangladeša ima raskotine trhuba, operisan je nalazi se na Interzivnoj nezi. Njegovo stanje je stabilno. Drugi pacijent ima povrede po leđima i on se nalazi na odeljenju hirurgije. I njegovo stanje je stabilno – saznali smo u ponedeljak u Opštoj bolnici u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)