PRESRETAO LJUDE NA ULICI: Momak osumnjičen za krivična dela iznude, nanošenje teških telesnih povreda i učestvovanje u tuči

Z.Gligorijević

05. 02. 2021. u 11:51

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su L. Ž. (1999) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda, teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.

ПРЕСРЕТАО ЉУДЕ НА УЛИЦИ: Момак осумњичен за кривична дела изнуде, наношење тешких телесних повреда и учествовање у тучи

Foto: Depozit

On se sumnjiči da je, od januara ove godine, više puta telefonom zvao dvadesetšestogodišnjeg muškarca i tražio mu novac na ime pozajmice od 1.000 dinara. Potom ga je, kako se sumnja, presreo na ulici u Jagodini i, uz pretnje, iz njegove jakne uzeo 18.000 dinara.

L. Ž. se sumnjiči i da je 30. januara ove godine sa dvadesetdvogodišnjim muškarcem, na mostu u Jagodini presreo dvadesetčetvorogodišnjeg sugrađanina kome su, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca po glavi i telu i tom prilikom mu isčašili rame.

Takođe, L. Ž. je, kako se sumnja, 1. februara, u parku ispred jedne stambene zgrade, bez povoda, napao četrdesetšestogodišnjeg muškarca i, nakon tuče, ga nožem posekao po ruci.

Osumnjičenom L. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!