SLAĐANA UBIO KOMŠIJA? Vidljivi tragovi krvi na ulazu u kuću u kojoj je pronađeno telo, policija još na mestu zločina (FOTO)

I.M.

03. 02. 2021. u 12:47

POLICIJA još čuva kuću u vlasotinačkom selu Prilepac u kojoj je Slađan Stoiljković (42) na tragičan način izgubio svoj život. On je juče, oko devet časova, pronađen u lokvi krvi, pa se pretpostavlja da je iskrvario i tako podlegao povredama koje je zadobio u toku prethodne noći.

СЛАЂАНА УБИО КОМШИЈА? Видљиви трагови крви на улазу у кућу у којој је пронађено тело, полиција још  на месту злочина (ФОТО)

Foto: I.Mitić

Za ovo ubistvo osumnjičen je komšija S.S.(38), a Slađan je preminuo od povreda koje su mu najverovatnije nanete tupim predmetima po glavi i telu. On je pronađen u kući svog ujaka, nedaleko od porodičnog doma koju je obilazio i gde je povremeno boravio.

Na stepeništu i ulaznim vratima gde se, po svemu sudeći, odvijala prava drama vidljivi su tragovi krvi, a policija još uvek obezbeđuje mesto zločina za slučaj potrebe da još neki dokaz bude izuzet sa lica mesta.

Foto: I. Mitić

Slađan Stoiljković

Telo mučki ubijenog muškarca je poslato na obdukciju, a osumnjičenom za njegovo ubistvo, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, kako je saopšteno iz leskovačke Policijske uprave, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ubijeni je ponedeljak uveče bio u društvu uhapšenog komšije. Potom je otišao u kuću svog ujaka, a roditeljima je javio da će tu i da prespava. Pod kojim okolnostima je izgubio život i šta je motiv ovog krivičnog dela utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)