VELJA NEVOLJA SASLUŠAN U CRNOJ GORI: Evo šta je rekao istražiteljima u Specijalnom tužilaštvu

Novosti online

27. 01. 2021. u 22:34

JEDAN od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, saslušan je danas u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici. Nakon što bude saslušan i Marko Miljković Mare moći će da napuste Crnu Goru.

ВЕЉА НЕВОЉА САСЛУШАН У ЦРНОЈ ГОРИ: Ево шта је рекао истражитељима у Специјалном тужилаштву

Foto: N. Fifić

On je dao izjavu u sklopu istrage koja se vodi zbog pokušaja njegove likvidacije u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Kako se saznaje on je saopštio istražiteljima da ne zna šta bi mogao biti motiv napada na njega kao i da ne poznaje osumnjičene, a da je u Crnu Goru došao u privatnu posetu.

Tivćanin Radovan Stanišić, koji je sumnjičen za pljačku banke, jedan je od osumnjičenih za pripremanje likvidacije Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jednog od vođa navijača “Partizana”. Osim Stanišića uhapšeni su Mile Jovanović i još tri osobe.

Stanišić je jedan od aktera pljačke poslovnice banke u NJegoševoj ulici u centru Tivta pre nekoliko godina iz koje su odneli plen od 106 hiljada evra. Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, trebao je da bude ubijen u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Policija i SDT proveravaju da li je na meti kriminalne grupe iz Kotora bio još neko osim Belivuka.

Belivuk je u Crnu Goru došao prošle nedelje, a u ponedeljak ga je policija zaustavila u Kotoru jer je bio u društvu Radoja Zvicera i Beograđanina Marka Miljkovića, ali je odmah pušten.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)