ZA 24 ČASA IZBILO PET POŽARA: Vatrogasci u Kruševcu non-stop na terenu

S.B.

12. 01. 2021. u 13:24

PET požara buknulo je u protekla 24 časa na teritoriji za čiju je nadležnost zaduženo Odežljenje za vanredne situacije u Kruševcu.

ЗА 24 ЧАСА ИЗБИЛО ПЕТ ПОЖАРА: Ватрогасци у Крушевцу нон-стоп на терену

Foto: D. N.

Više od 20 vatrogasaca-spasilaca sa 11 vozila sa opremom učestvovalo je u gašenju i saniranju posledica izbijanja vatre na više lokacija,od dimnjaka,prozora u poslovnom prostoru do požara na staroj kući.

U selu Bačina kod Varvarina došlo je do požara koji je zahvatio staru kuću,preneo se na nadstrešnicu koja natkriljuje i nov stambeni objekat.

Intervenisali su pripadnici VSJ Ćićevac i prema informacijama „Novosti“,dva vatrogasca-spasioca sa jednom vatrogasnim vozilom uspeli su da od 9,46 do 11,25 likvidiraju požar i spreče da se on proširi na novu kuću,čija je površina oko 100 kvadrata.Povređenih lica,na sreću, nije bilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela