SADRŽAJ PISMA PROFESORA OSUMNJIČENOG ZA PEDOFILIJU: Ostavio u kupatilu poruku za tri osobe, pa pobegao spuštajući se niz kabl

S. BABOVIĆ

18. 11. 2020. u 12:41

POLICIJA u Brusu još traga za frulašem Milutinom C. (64), čiji je nestanak prijavila porodica u ponedeljak uveče, nakon što je ovaj Brusjanin pušten iz pritvora Okružnog zatvora u Kruševcu, određenog zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom, a “Novosti” donose sadržaj pisma, koje je ostalo za njim pošto je otišao iz porodične kuće.

САДРЖАЈ ПИСМА ПРОФЕСОРА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА ПЕДОФИЛИЈУ: Оставио у купатилу поруку за три особе, па побегао спуштајући се низ кабл

Foto: Facebook

- Pismo je nađeno u kupatilu, kada su provaljena vrata - otkriva izvor “Novosti”.

- Sadržaj izgleda nema neke konkretne veze sa celim događajem, postupanjem policije i tužilaštva. Supruga je pismo predala policiji.

Kako saznajemo, u ostavljenoj poruci je stajalo: ”B...ti si zlo za kulturu, samo ti pare važne sve do tebe i R. stoji uz pomoć J. proklet bio ko ide u P. od mojih frulaša”.

”Novosti” otkrivaju i detalje odlaska osumnjičenog iz kuće u nepoznatom pravcu.

- Ušao je u kupatilo i onda je vezao električni kabl, popeo se na prozor, preskočio otvor i spustio se do zemlje, a u tom trenutku je porodica uspela da provali vrata - dodaje izvor “Novosti” . - Upravo je supruga našla pismo.

Osumnjičeni je, kao što su “Novosti” objavile, negirao krivicu nakon saslušanja i odbacio tvrdnje da je na privatnom času frule,u svojoj kući, dodirivao u predelu grudi desetogodišnju učenicu. Slučaj je u nadležnosti osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, koje postupa po prijavi majke devojčice.

”Novosti” su prošle nedelje otkrile i objave sa društvenih mreža koje idu u prilog sumnjama da primer učenice nije usamljen, jer se u nekim od objavama u koje su “Novosti” imale uvid pre nekoliko dana spominje i “neprijatna” situacija u njegovoj kući”, kao i navodni voajerizam.

KONCERT U VREME EPIDEMIJE

OSUMNjIČENI Milutin C. (64),bio je u živi javnosti krajem marta, kada je zajedno sa svojim frulašima, svake večeri izvodio narodne pesme, ali i himnu Kine u znak zahvalnosti ovoj državi zbog podrške u borbi protiv epidemije. O njegovim uspesima kao osnivaču KUD “Kopaonička frula”, pedagogu, slikaru, duborescu, lokalni mediji su često izveštavali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)