TEŽAK INCIDENT KOD VARVARINA Krenuo da obiđe majku, pa napadnut nožem u kući

S. BABOVIĆ

13. 11. 2020. u 09:07

TEŽAK incident dogodio se ponovo u okolini Varvarina, saznaju “Novosti”: za sada nepoznata osoba napala je nožem Dragana M.(64) u njegovoj kući u selu Bošnjane, posle čega je teško povređeni muškarac prebačen na hirurgiju Opšte bolnice u Kruševcu.

ТЕЖАК ИНЦИДЕНТ КОД ВАРВАРИНА Кренуо да обиђе мајку, па нападнут ножем у кући

Foto: Depositphotos

Sve se, prema saznanjima “Novosti”, dogodilo oko 4 sata ujutro, kada je nesrećni čovek krenuo da obiđe nepokretnu majku.


- Iznenada je napadnut nožem dok je bio u hodniku, ima povrede desnog uha-navodi izvor “Novosti”. -Napadač je pobegao iz kuće, a žrtva je bila dovoljno prisebna da pozove komšiju, koji ga je prebacio do Doma zdravlja u Varvarinu, posle čega je sanitetom transportovan do kruševačke bolnice.

Potraga za NN licem je u toku. Ceo slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu. Ovo je drugi težak incident koji se dogodio u okolini Varvarina od početka meseca. Kako su “Novosti” ranije pisale, od posledica pada zadobijenih od udarca u indicentu u selu Bačina, koji se dogodio u noći između 31. oktobra i 1. novembra, sedam dana kasnije u KC Niš preminuo je mladić Marko Ristić (23) iz sela Varvarina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)