PUCNJAVA NA PORODIČNOM SLAVLJU: Određen pritvor dvojici u Malom Zvorniku

V. Mitrić

28. 10. 2020. u 16:49

Sudija za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu odredio je, na predlog Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, pritvor do 30 dana, B. V iz Trešnjice, kod Malog Zvornika, i S. Ž iz Jadranske Lešnice, kod Loznice, potvrio je za „Novosti“ Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu.

ПУЦЊАВА НА ПОРОДИЧНОМ СЛАВЉУ: Одређен притвор двојици у Малом Зворнику

Foto: D. Podzerović

Oni su uhapšeni pre tri dana,posle čega im je, prvo, određeno policijsko zadržavanje, uz saglasnost Višeg javnog tužilaštva iz Šapca. Dežurni tužilac je, pošto ih je saslušao, zatražio pritvor za njih od Višeg suda u Šapcu.

Oni se osumnjičeni za pucnjavu na porodičnom slavlju, po svoj prilici iz automatke puške,u nedelju u 1:45 časova, iza ponoći u kojoj je jedan gost dobio prostrelnu ranu na natkolenici.Sumnja se da je pucao uhapšeni Bogdan V., a da su Sreten Ž. i njegov brat, koji je i dalje, nedostupan policiji, došli sa njim do kuće, gde je bilo slavlje, znajući zašto su se tamo zaputili. Spominje se da ih je pozvao Bogdan, kako bi osvetio brata, koji je bio na veselju i kome je polupan autobomil.

Policija traga za trećim akterom ove drame,koja je zabrinula ovdašnje ljude, posebno kad pomisle da je pir mogao da bude mnogo krvaviji.

Zašto se veselje tako odužilo, u vreme pandemije korona virusa,pitanja su za druge nadležne, koji se time,međutim, još uvek nisu pozabavili...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)