GODINU DANA SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO SINA? Pradeda otkrio tragove krvi, detalji užasa u Sremskoj Mitrovici

Novosti online

25. 10. 2020. u 17:38

STRAVIČAN događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici, gde je otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

ГОДИНУ ДАНА СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАО СИНА? Прадеда открио трагове крви, детаљи ужаса у Сремској Митровици

Foto: Depositphoto

Pedijatar dr K. N. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na lekarski pregled došao pradeda oštećenog deteta J. D. (69) i doveo praunuka na lekarski pregled jer je prilikom brisanja deteta primetio tragove krvi na toalet papiru.

Pedijatar je obavio lekarski pregled maloletnog K. M. i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa, odnosno povećana količina krvi u kapilarima, sa dve fisure, tj. oštećenja kože, nakon čega je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dečak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. On je rekao da ga otac, kada navodno zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradede oštećenog, koji je izjavio da "nije primetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka, osim promena na anusu, nakon čega ga je odmah odveo na pregled".

O svemu navedenom obavešten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici, koji je kvalifikovao krivično delo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku K. odredi zadržavanje od 48 sati.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!