PRONAĐENO PET TELA: U kontejneru sa đubrivom stigli leševi iz Srbije

Tanjug

23. 10. 2020. u 21:58

VLASTI Paragvaja saopštile su danas da je pronađeno najmanje pet tela u fazi raspadanja u kontejneru s đubrivom, koji je poslat iz Srbije pre tri meseca.

ПРОНАЂЕНО ПЕТ ТЕЛА: У контејнеру са ђубривом стигли лешеви из Србије

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi Rojters, kontejner je dopremljen ranije ove nedelje preko Argentine u rečnu luku u predgrađu Asunsiona, prestonice Paragvaja.

Tela su otkrivena danas, kada su menadžeri kompanije, koja je kupila proizvod, otvorili kontejnere, rekao je tužilac Marselo Saldivar.

On je sugerisao da je moguće da su preminuli slepi putnici i poručio da će paragvajske vlasti kontaktirati kolege u Srbiji kako bi identifikovali žrtve.

"Za sada ih je pet. Polazimo od toga da su oni provalili (u kontejner) kako bi bili prevezeni odande do ovde. Očigledno nisu dobro izračunali distancu i nisu preživeli putovanje", naveo je on.

Kako je dodao, u delu kontejnera u kojem su se nalazila tela pronađeni su hrana, torbe s odećom i otvor za ventilaciju.

"Sva tela su u fazi raspadanja. Ostala je samo kosa i kosti", rekao je Saldivar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!