BOMBAŠU SA PUMPE - ŠEST GODINA: U Negotinu izrečena kazna Andriji P. (23) - višestruki povratnik ponovo u zatvoru

S. M. J.

06. 10. 2020. u 08:15

ANDRIJA P. (23) iz Negotina osuđen je u Višem sudu u ovom gradu na šest godina i dva meseca zatvora jer je na benzinskoj pumpi pretio radniku sa kojim je bio u svađi da će aktivirati ručnu bombu.

БОМБАШУ СА ПУМПЕ - ШЕСТ ГОДИНА: У Неготину изречена казна Андрији П. (23) - вишеструки повратник поново у затвору

Foto S. M. J.

Ovaj višestruki povratnik, koji je osuđivan i ranije zbog brojnih krivičnih dela, sa Višim javnim tužilaštvom u Negotinu zaključio je sporazum o priznavanju krivice, pa mu je presuda odmah izrečena.

Andrija P. je 12. avgusta ove godine, oko tri sata ujutru, došao na benzinsku pumpu na izlazu iz Negotina i dežurnom radniku pretio batinama, navodno "jer mu je stao na žulj".

- Imao sam ranije konflikt sa njim u kafiću, a on je na pumpu najpre došao sa šrafcigerom i pretio mi njime. Rekao sam mu da ću zvati policiju, pa je otišao, ali se posle dva sata vratio sa dvojicom drugova - rekao je N. J, radnik benzinske stanice. - Pretio je da će aktivirati bombu i ja sam nekako uspeo da pozovem policiju. Kad su stigli, bombu nisu pronašli, jer su mu drugovi očigledno pomogli da je sakrije. Priveli su ih i pustili, a bomba je oko osam časova nađena u odvodnoj cevi za vodovod.

Andrija P. je potom pobegao, pa je za njim raspisana poternica na osnovu koje je i uhapšen. Kako je zaprećena kazna za ovo delo dve do 12 godina, sa tužilaštvom je sklopio sporazum o priznanju krivice i dobio jedinstvenu kaznu zatvora od šest godina i dva meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove