SNIMAK SA IRIŠKOG VENCA RAZBESNEO JAVNOST: Bahatost bez granica, dao gas u suprotnom smeru (VIDEO)

Novosti online

05. 10. 2020. u 17:37

POSLE jučerašnjeg snimka divlje vožnje u Beogradu, gde vozač automobila daje pun gas u zaustavnoj traci, na društvenim mrežama se pojavio još jedan koji je zabeležio podjednako opasnu i neodgovornu vožnju.

СНИМАК СА ИРИШКОГ ВЕНЦА РАЗБЕСНЕО ЈАВНОСТ: Бахатост без граница, дао гас у супротном смеру (ВИДЕО)

Foto: Instagram/NSvožnje

Naime, na videu koji je zabeležen na Iriškom vencu, na Fruškoj gori, vidi se kako vozač automobila marke "pežo" vozi u kontrasmeru, a ostali vozači ga sa mukom izbegavaju, dok se približavaju delu puta označenom sa dvostrukom krivinom.

Ovo nimalo bezazleno ponašanje vozača izazvalo je lavinu komentara korisnika društvene mreže Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iriški venac i voznja u kontra smeru ⛔ . . . . . #novisad #srbija

A post shared by Novi Sad vožnje (@nsvoznje) on Oct 3, 2020 at 5:46am PDT

- Meni se desilo jednom da mi je budala naletela iz kontrasmera. Ne znam šta im je u glavama. Od tada, iako su obe trake naše, ja uz straha samo desnom idem - napisao je korisnik Instagrama koji je već jednom izbegao nesreću na Iriškom vencu.

A bilo je i onih koji su skrenuli pažnju na činjenicu da niko od ostalih učesnika u saobraćaju nije uradio ništa, osim što je snimao.

- Najgluplje je što ostali vozači prolaze i snimaju, umesto da zaustave čoveka i narede mu da se okrene dok nije nikoga ubio. Ne razumem zaista toliko odsustvo zdravog razuma kod svih vozača na ovom videu - napisala je jedna korisnica.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!