DOŠAO JE KOD MILOVANA (52), PA UBRZO ISPALIO NEKOLIKO METAKA U NJEGA: Ubistvo kod Osečine, policija odmah uhapsila osumnjičenog

Novosti online

27. 09. 2020. u 13:36

MILOVAN M. (52) ubijen je u dvorištu porodične kuće u selu Gunjaci kod Osečine, a brzom policijskom akcijom uhapšen je Radovan S. (55) iz Novog Sada osumnjičen da za ovo ubistvo.

ДОШАО ЈЕ КОД МИЛОВАНА (52), ПА УБРЗО ИСПАЛИО НЕКОЛИКО МЕТАКА У ЊЕГА: Убиство код Осечине, полиција одмах ухапсила осумњиченог

Foto: V. Mitrić

Naime, Radovan je navodno došao do porodične kuće Milovana, gde je u dvorištu zatekao njegovu suprugu. On je nju navodno upitao gde je Milovan, a ona je odgovorila da se nalazi u kući.

Pretpostavlja se da se dogodio verbalni sukob između dvojice muškaraca, nakon čega je Radovan izvadio pištolj i ispolio nekoliko metaka u Milovana, koji je preminuo.

Radovan je potom pokušao da pobegne svojim automobilom novosadskih registracija ali ga je policija brzo sitgla i uhapsila.

On nije pružao otpor, a dalja istraga će utvrditi sve tačne detalje ovog zločina

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)