ČUJ IZVINI, PA NEMAM 12 GODINA! Isplivao snimak navodne svađe Kovačevića i devojke

Novosti online

19. 09. 2020. u 20:00

PRVO osnovno tužilaštvo naložilo je uzimanje snimaka bezbednosnih kamera iz stana u kom je navodno bivši košarkaš Miladin Kovačević (30) zlostavljao i mučio svoju devojku T.T. (26).

ЧУЈ ИЗВИНИ, ПА НЕМАМ 12 ГОДИНА! Испливао снимак наводне свађе Ковачевића и девојке

Foto: Printskin

Kovačević je danas, nakon saslušanja u tužilaštvu, pušten da se brani sa slobode. NJega je pre nekoliko dana devojka T.T. prijavila da ju je napao, oteo joj torbicu i mobilni telefon, a nakon toga pobegao s lica mesta.

On je osumnjičen za zlostavljanje, mučenje i ugrožavanje sigurnosti T.T.

Prema nezvaničnih informacijama, njih dvoje su bili u kratkoj vezi, a ona je u sredu prijavila da ju je Kovačević maltretirao, ali nije zahtevala lekarsku pomoć. U Prvom osnovnom tužilaštvu kazali su da su pripadnici PS Savski venac istog dana o tome obavestili dežurnog zamenika tužioca.

Tužilaštvo je potom naložilo prikupljanje obaveštenja od oštećene devojke, proveru postojanja i uzimanje snimka bezbednosnih kamera sa mesta događaja, kao i saslušanje osumnjičenog Kovačevića, kao i to da se protiv njega podnese krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti. Kako Kovačević dva dana nije bio dostupan oranima gonjenja, tužilaštvo je naložilo policiji da za njim raspiše potragu, što je i učinjeno. Nekoliko sati kasnije, Kovačević se sam pojavio u stanici policije.

Kako je tužilaštvo ranije saopštilo da "imajući u vidu da je očigledno u bekstvu, nakon što ga policija nađe biće uhapšen", Kovačeviću je odmah određeno zadržavanje.

On je u subotu priveden na saslušanje u tužilaštvo gde je do detalja ispričao šta se dešavalo u stanu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

U međuvremenu, istražitelji će pogledati i snimke video-nadzora u blizini stana, u vlasništvu Kovačevićevog prijatelja, gde je, kako je prijavila T.T, on pretukao.

Na društvenim mrežama se juče pojavio i snimak njihove burne rasprave, koji je navodno nastao 16. septembra, kada ju je, kako je prijavila T.T., Kovačević pretukao. Na snimku se čuje da neko lupa na vrata stana u kome je navodno Kovačević. On je pomerio špijunku, dok se sa druge strane nazire ženski lik.

- Objasni mi poentu tvog lupanja, ja sam sve što si želela uradio - rekao joj je Kovačević kroz zatvorena vrata, na šta je devojka nastavila da lupa i moli da otvori.

- Hoću da budem s tobom, otvori mi, hoću da budem s tobom - pričala je devojka, da bi Kovačević na to odgovorio:

- Nema ništa od toga T, s tim ponašanjem ne moraš nikada više da me vidiš".

Devojka sa snimka, pretpostavlja se da je to T.T, tada je rekla "izvini".

- Čuj izvini, pa nemam 12 godina - rekao je Kovačević na kraju snimka koji se prekida dok T.T. nastavlja da viče sa druge strane vrata, u hodniku.

Tužilaštvo treba da utvrdi da li je taj snimak verodostojan, kao i šta se dešavalo nakon što je prekinuto snimanje.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)