IZBODEN TRČAO DO GARAŽE: Poznato stanje mladića povređenog u masovnoj tuči

Lj. P.

26. 08. 2020. u 09:25

NOVOSADSKA policija je kako nezvanično saznajemo, privela više osoba koji se dovode u vezu sa sukobom dve grupe mladića u utorak uveče u Novom Sadu.

ИЗБОДЕН ТРЧАО ДО ГАРАЖЕ: Познато стање младића повређеног у масовној тучи

Foto: NS Uživo

Na Futoškom putu u Novom Sadu posle 23 sata došlo je do sukoba dve grupe mladića, a jedan maloletnik (15) je, kako saznajemo lakše povređen, zadobio je posekotine oštrim predmetom.

Lakše povređeni je, kako saznajemo, psle toga pobegao odatle, i nešto kasnije je pronađen među zgradama na Novom naselju. Posle fizičkog sukoba mladića, neko je je zapalio baklju i bacio u autobus, a plamen je pričinio manje oštećenje na podu autobusa. Reagovali su i vatrogasci i sprečili veću štetu.

Dok je trajala tuča jedan automobil se zaustavio da vidi šta se dešava, a onda je na njega naletelo drugo vozilo. U tom udesu je navodno nekoliko osoba zadobilo lakše povrede.

Foto: NS Uživo

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog događaja, a u konsultaciji sa nadležnim tužilaštvom će kvalifikovati ovo krivično delo.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove