OVO SU SRBI UHAPŠENI U MALAGI: Policija upala po poternici iz Beograda, a zatekla i laboratoriju za uzgoj marihune (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2020. u 19:06

DVADESETAK policajaca upalo je danas u kuću u Mijasu u Malagi u Španiji i u spektakularnoj akciji uhapsilo troje srpskih državljana.

ОВО СУ СРБИ УХАПШЕНИ У МАЛАГИ: Полиција упала по потерници из Београда, а затекла и лабораторију за узгој марихуне (ВИДЕО)

Depositphotos

Kako saznajemo, uhapšeni su državljani Srbije Marko B. (31), Danijela R. (29) i Jovan M. (24).

Za Markom je bila raspisana poternica Višeg suda u Beogradu.

Podsetimo, istraga španske policije je počela u maju, kada su agenti saznali da postoje indicije da se begunac krije u Španiji, a zatim su uspeli da lociraju njegov dom u Malagi.

Danas tokom prepodneva, agenti španske policije upali su u kuću begunca i u njoj zatekli i laboratoriju za uzgoj marihuane.

Uhapšenom Srbinu za kojim je bila raspisana poternica se na teret stavlja trgovina narkoticima, krađa vozila i određen mu je ekstradicioni pritvor.

(Pink.rs/M.M.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Misko

06.08.2020. 19:51

Jutros nakon povratka sa jutarnje setnje sreo sam prvog komsiju. Vesela kao I uvek preneo mi je da su nasi Srbi uhapseni u jednom spanskom gradu. Veseli Italijan Vicenco pre rastanka,nekako setetski, rece mi: " Vi Srbi ste sada bolji I od nas Italijana." Nisam my nista rekao.Mrzovoljno sam podigao ruku i rekao mi OK.

Spijun

06.08.2020. 20:20

Nije bilo nikakve poternice iz Srbije! Spnija je ozbiljna zemlja i jednostavno ako neka kuce pocne usred leta da trosi struju kao da je fabrika, odnosno hiljade kilovata mesecno, jasno je da se tamo nesto greje i da su lampe za marihuanu ukljucene. Taj metod otkrivanja je star 50 godina ali se u Srbiji ne primenjuje! Sada je razvijen i najnoviji metod sa ultradugim talasima za otkrivanje uzgajalista marihuane. Mi smo daleko od svega toga zbog raznih interesa politicara.