DETALJI UDESA KOD NOVOG PAZARA: Otac je zvao Farisa, bio je nedostupan, tela su našli pored betonskog zida

V. N.

31. 07. 2020. u 21:29

NOVOPAZARAC Faris Ć. (33) i Armin K. (19) iz Sjenice nastradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada su motorom udarili u betonski zid na magistralnom putu Sjenica - Nova Varoš.

ДЕТАЉИ УДЕСА КОД НОВОГ ПАЗАРА: Отац је звао Фариса, био је недоступан, тела су нашли поред бетонског зида

Foto: Indeks onlajn

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo u četvrtak oko 22 sata, a tela mladića pronađena su danas rano ujutru. Prema nezvaničnim informacijama, Faris je u četvrtak veče otišao u Sjenicu sa namerom da proda motor.

- Našao se sa Arminom, koji je trebalo da kupi motor. Zatim su, najverovatnije, otišli da probaju mašinu. Njihovi drugovi su se zabrinuli, jer se satima nisu vraćali - kaže izvor "Novosti".

Otac nastradalog Farisa iz Novog Pazara prijavio je policiji da je njegov sin otišao motorom i da je nedostupan. Oko pola četiri, Hitnoj pomoći u Sjenici prijavljeno je da dve osobe leže pored betonskog zida na putu Sjenica - Nova Varoš. Lekari i policijska patrola su odmah stigli na lice mesta i tamo zatekli dva tela.

Utvrđen je njihov identitet i naložena je obdukcija, kaže izvor iz novopazarske policije. Prvi rezultati istrage ukazuju da u ovoj nesreći, sem motora, nije bilo drugih učesnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)