RADNIK UBO KRADLJIVCA U VRAT: Detalji sukoba ispred perionice u Šapcu

A.D.

13. 07. 2020. u 18:05

ŠABAC – Zbog toga što je udarcem nožem u vrat povredio potencijalnog kradljivca, policija u Šapcu uhapsila je K.I., radnika iz perionice automobila u Ulici prote Smiljanića u ovom gradu i odredila mu zadržavanje od 48 sati.

РАДНИК УБО КРАДЉИВЦА У ВРАТ:  Детаљи сукоба испред перионице у Шапцу

Foto: Depositphotos

Incident se dogodio u ponedeljak oko 15 časova, u perionici „Jovan i sin“ kod ulaza u Urgentni prijem Opšte bolnice u Šapcu.

Kako „Novosti“ saznaju, pred objekat su došla dvojica momaka, navodno, korisnika narkotika. Šetali su oko automobila koji su oprani stajali ispred, a kada je radnik perionice uočio da, ustvari, pokušavaju nešto da ukradu, počela je svađa.

- Pridošlice su se na ulici pokoškale sa čovekom iz perionice, koji je u nekom trenutku uspeo da otme nož iz ruku jednog od napadača. Braneći se, ubo je jednog u predelu vrata – priča naš sagovornik iz istrage.

Povređenog su lekari brzo zbrinuli i, kako smo čuli, on nije u životnoj opasnosti.

Počinilac je uhapšen na licu mesta i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu. Policija se ovim povodom nije oglašavala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

ne valja zakon

13.07.2020. 18:28

Tipično: u Srbiji zakoni brane kriminalce a da su ta dvojica lopuža povredila nožem radnika perionice, članovi porodice radnika bi dobili izraze "saučešća". Zahtevamo brisanje privodjenja radnika i momentalno hapšenje kriminalaca.

ivica58

15.07.2020. 02:13

"koji je u nekom trenutku uspeo da otme nož iz ruku jednog od napadača. Braneći se, ubo je jednog u predelu vrata" A zasto je priveden ?? Zato sto je ziv , odbranio se?????