NIJE IMAO SVOJU DECU, A ŽIVOT IZGUBIO ČUVAJUĆI TUĐU: Ispovest brata ubijenog čuvara Dragana kog su svi voleli

Novosti online

05. 05. 2023. u 21:48

U MASOVNOJ pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubijeno je osmoro dece, kao i radnik obezbeđenja, a ranjeno je šestoro đaka, kao i nastavnica istorije.

НИЈЕ ИМАО СВОЈУ ДЕЦУ, А ЖИВОТ ИЗГУБИО ЧУВАЈУЋИ ТУЂУ: Исповест брата убијеног чувара Драгана ког су сви волели

Foto: Društvene mreže

Krvavi masakr počinio je učenik sedmog razreda te škole, a prvi na njegovom nišanu našao se radnik obezbeđenja Dragan V., čovek kojeg je cela ustanova obožavala. 

Od juče na račun ove dobričine nižu se samo reči hvale, deca su neutešna zbog smrti njihovog omiljenog radnika osoblja.

- Deca su rekla da će ga zauvek pamtiti jer je bio anđeo od čoveka - rekla je majka jedne učenice sedmog razreda koja pohađa tu školu.

Brat pokojnog Dragana V. ispričao je za Telegraf.rs kolika ljudska veličina je on bio:

- On je bio vanserijski čovek, prava dobričina, ne bih da bude da ja nešto preuveličavam, ali zaista je tako - počinje on svoju ispovest.

Foto: Novosto/Pixabay

Kako njegov brat navodi, Dragan je bio razveden i za sobom nije ostavio potomke. 

- Nije imao dece, razveo se. Njegovi roditelji su živi, prolaze agoniju zbog svega... Ima i dve rođene sestre, jedna je doktorka - kaže i dodaje da su svi nemi od šoka i ne mogu da shvate šta se desilo.

U porodici čuvara vlada neopisiva tuga, a kako brat navodi nadali su se lepim događajima koji su ih čekali, a onda se desila tragedija kakvu Srbija ne pamti.

Podsećamo, velika tragedija dogodila se sredu oko 8.40 časova kada je maloletnik K. K. (13) učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja a ranio 6 đaka i nastavnicu istorije. Dečko je sam pozvao policiju i rekao sta je uradio. Odmah je uhapšen, a nakon toga su privedeni i njegovi otac i majka.

K. K. je pištolj uzeo od oca, iz sefa. Kako je do detalja objasnio načelnik beogradske policije Veselin Milić, maloletni K. K. je mesec dana planirano za izvršenje. K. K. je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri molotovljeva koktela.

BONUS VIDEO: DIRLjIVE PORUKE: Novosađani i danas odaju poštu ubijenim đacima u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!